Τζατζίκι

by sidagi.gr
0 σχόλιο 47 προβολές

Υλικά:

½ κιλό γιαούρτι
¾ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 αγγούρι
3 σκέλίδες σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Παίρνουμε έναν τρίφτη και περνάμε από το χονδρό μέρος του το σκόρδο.

Παίρνουμε έναν τρίφτη και περνάμε από το χονδρό μέρος του το σκόρδο.
Από το χονδρό μέρος του τρίφτη, τρίβουμε και το αγγούρι και το στραγγίζουμε ώστε να φύγουν τα ζουμιά του.

Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι και προσθέτουμε το αγγούρι, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά.

Αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο να παγώσει και το τζατζίκι μας είναι έτοιμο.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα