Home Γλυκά Μαρέγκα

Μαρέγκα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 49 προβολές

Υλικά:

Έξι ασπράδια αβγών

175 γραμμάρια ζάχαρη

175 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

Μία κουταλιά του γλυκού ξίδι

Μία κουταλιά του γλυκού κορν φλάουρ

Μία πρέζα αλάτι

Μία πρέζα βανίλια σκόνη

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα ασπράδια ενώ ρίχνουμε τη ζάχαρη, το ξίδι και το αλάτι σιγά σιγά. Όταν σφίξει η μαρέγκα καλά

Χτυπάμε τα ασπράδια ενώ ρίχνουμε τη ζάχαρη, το ξίδι και το αλάτι σιγά σιγά. Όταν σφίξει η μαρέγκα καλά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε απαλά με τη σπάτουλα.

 

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120 βαθμούς για μία ώρα περίπου.

Απαιτούμενος χρόνος: 80 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα