Roast Beef

by sidagi.gr
0 σχόλιο 12 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1,5 κιλό μοσχάρι σε δίχτυ
8 κλωνάρια σέλερι κομμένο
6 κρεμμύδια χοντροκομμένα
8 καρότα σε ροδέλες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ταμπάσκο

Εκτέλεση:

Μία συνταγή για το τέλειο μοσχαρίσιο κρέας με σάλτσα από ταμπάσκο

Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί. Προσθέτουμε τα λαχανικά, το λάδι και νερό και τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.  Κατά τη διάρκεια το γυρνάμε για να μην στεγνώσει ενώ όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το ταψί νωρίτερα. Εάν εξατμίζεται το ζουμί, προσθέτουμε  λίγο νεράκι.
 
Περνάμε όλα τα λαχανικά στο μπλέντερ νκαι προσθέτουμε μισή κουταλιά ταμπάσκο. Όταν το κρέας ψηθεί αφαιρούμε το δίχτυ, το κόβουμε σε φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 90 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα