Home Συνταγές ΜαγειρικήςΚυρίως πιάτο Νηστίσιμα φασολάκια κοκκινιστά

Νηστίσιμα φασολάκια κοκκινιστά

by sidagi.gr
587 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα
 
1 κιλό φασολάκια φρέσκα
2 κρεμμύδια ξερά
3 σκελιδες σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό
5 ντομάτες
1 ποτήρι λάδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Φτιάξτε με απλά υλικά φασόλια κοκκινιστά για όλη την οικογένεια

Καθαρίζουμε τα φασολάκια, τα πλένουμε και τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε και βάζουμε τα φασολάκια σε γιουβέτσι που σκεπάζει (ή σε πυρέξ). Προσθέτουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες τα σκόρδα και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
 
Αλατίζουμε το φαγητό μας κι ανακατεύουμε. Αραδιάζουμε τις ντομάτες σε ροδέλες κι από πάνω προσθέτουμε το πιπέρι, το λάδι και λίγο νερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα