594
Υλικά:
Αυγά
Ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Γεμίζουμε ένα τηγάνι με νερό, μέχρι τη μέση περίπου και προσθέτουμε λίγο ξύδι και λίγο αλάτι και το αφήνουμε να βράσει.
Γεμίζουμε ένα τηγάνι με νερό, μέχρι τη μέση περίπου και προσθέτουμε λίγο ξύδι και λίγο αλάτι και το αφήνουμε να βράσει.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά ώστε το νερό να μη κοχλάζει αλλά να σιγοβράζει. Σπάμε το αβγό σε ένα μπολ. και το ρίχνουμε αργάκαι με προσοχή μέσα στο νερό. Δεν το κουνάμε ή το πειράζουμε μέχρι να γίνει. Βγάζουμε το αυγό με τρυπητό κουτάλι.