Λικέρ κρέμα με παγωτό

by sidagi.gr
0 σχόλιο 5 προβολές

Υλικά:

125 γραμμάρια λικέρ κρέμα
200 γραμμάρια ζάχαρη
500 ml γάλα φρέσκο
500 ml κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα μπολ 500ml κρέμα γάλακτος.

Βάζουμε σε ένα μπολ 500ml κρέμα γάλακτος.


Προσθέτουμε 500 ml γάλα φρέσκο, 200 γραμμάρια ζάχαρη και το λικέρ κρέμα.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μέχρι να λιώσουν.

Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 60 λεπτά.

Όταν παγώσει, το βγάζουμε από το ψυγείο και χτυπάμε με μίξερ χειρός.

Μόλις γίνει αφράτο,σταματάμε και το μεταφέρουμε ξανά στην κατάψυξη.
 

Αφού μείνει 2 με 3 ώρες στην κατάψυξη, το βγάζουμε και το χτυπάμε ξανά με το μίξερ χειρός με στόχο να γίνει αφράτο.
 

Το αφήνουμε ένα βράδυ στην κατάψυξη ώστε να παγώσει καλά.
 

Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, το βγάζουμε από την κατάψυξη και το αφήνουμε λίγη ώρα για να μαλακώσει.

Σερβίρουμε τις μπάλες παγωτού σε ποτήρια και περιχύνουμε με λικέρ κρέμα.

 

Απαιτούμενος χρόνος: λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα