Τηγανητό παγωτό

by sidagi.gr
812 προβολές

Υλικά:

Μισό λίτρο παγωτό βανίλια
250 γραμμάρια αμυγδαλόψυχα
50 γραμμάρια φρέσκο γάλα
Δύο αυγά
Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση:

Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες, τις αλευρώνουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ώρες. Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περνάμε τις μπάλες από το μείγμα και από το αλεσμένο αμύγδαλο.

Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες, τις αλευρώνουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ώρες. Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περνάμε τις μπάλες από το μείγμα και από το αλεσμένο αμύγδαλο.

Ξαναμπαίνουν στην κατάψυξη για άλλες δύο ώρες και μετά το τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι μέχρι να χρυσίσει.

Απαιτούμενος χρόνος: 260 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα