Βλίτα στο τηγάνι

by sidagi.gr
0 σχόλιο 20 προβολές

Υλικά:

1 κιλό βλίτα πλυμένα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
100 γραμμάρια τυρί φέτα
Αλάτι
Πιπερι


 

Εκτέλεση:

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα βλίτα.


Πλένουμε και καθαρίζουμε τα βλίτα.



Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά.



Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
 


Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι.



Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι για να το σοτάρουμε.



Το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.



Όταν πάρει χρώμα,αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά-σιγά τα βλίτα και τα ανακατεύουμε με το κρεμμύδι.



Τα αφήνουμε λίγα λεπτά να βράσουν και προσθέτουμε τη φέτα ώστε να λιώσει μέσα στα χόρτα.



Ενώ ανακατεύουμε τη φέτα με τα χόρτα προσθέτουμε λίγο πιπέρι.


 

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα