Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1/4 φλιτζάνι λιαστή ντομάτα σε λαδι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο ή κανονικό
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο πραιρετικά
1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 πρέζα αλάτι προαιρετικά
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ιδανική σάλτσα για να γαρνίρετε τις σαλάτες σας
Ξεπλύνετε τις λιαστές ντομάτες και τις στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί.
Τις ψιλοκόβουμε και τοποθετήστε σε ένα μικρό μπολ.
Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι νερό, ρίγανη σκόρδο, τη ζάχαρη, το πιπέρι, το αλάτι ανακατεύετε.
Στη συνέχεια τις ψιλοκόβετε και προσθέστε το λάδι.
Αποθηκεύετε στο ψυγείο για 1 βδομάδα.