Home Γλυκά Τρουφάκια με χαλβά

Τρουφάκια με χαλβά

by sidagi.gr
360 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

250 γραμμάρια χαλβά βανίλια (με ταχίνι)
80 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο
250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη

Εκτέλεση:

Φτιάξτε με απλά υλικά τρουφάκια με γέμιση χαλβά για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τον χαλβά ψιλοκομμένο με το βούτυρο ζυμώνουμε με τα χέρια μας το μείγμα καλά μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά μας. Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο. Στη συνέχεια λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και κρατάμε στην άκρη ζεστή.

Μετά μία ώρα πλάθουμε μπαλίτσες διαμέτρου 1,5 εκ. και τις ρίχνουμε στη λιωμένη σοκολάτα, με ένα πιρούνι τις αφαιρούμε από τη σοκολάτα και τις αφήνουμε να στεγνώσουν σε ένα φύλλο λαδόκολλας.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα