Τορτελίνι με Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ και μέντα

by sidagi.gr
670 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

½ κιλό τορτελίνιΤορτελίνι με Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ και μέντα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, καθαρισμένη και πολτοποιημένη
1 φλιτζάνι Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ 10% ή 2%
Χοντρό αλάτι
1/3 φλιτζάνι φύλλα μέντας

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και χορταστικό πιάτο για όλες τις ώρες

Βράζουμε τα τορτελίνι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Στο μεταξύ, ανακατεύουμε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο με την πάπρικα και το σκόρδο και βάζουμε το μείγμα στην άκρη. Ανακατεύουμε το Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ με δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.

Στραγγίζουμε τα τορτελίνι και ανακατεύουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. Σερβίρουμε στα πιάτα και ρίχνουμε από πάνω το γιαούρτι και τα φύλλα μέντας. Περιχύνουμε με το μείγμα ελαιολάδου και πάπρικας.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα