Υλικά:
Για 4-6 άτομα
12 κολοκυθοανθοί
120 γραμμάρια φέτα
¼ φλιτζάνι αλεύρι, με αλάτι και πιπέρι
1 αυγό, χτυπημένο με 1 κουταλάκι του γλυκού νερό
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ηλιέλαιο και ζεσταίνουμε το λάδι στους 190 ° C. Προσεκτικά τοποθετήστε ένα κύβο του τυριού σε κάθε κολοκυθοανθό.
Βουτήξτε κάθε λουλούδι στο αλεύρι, στη συνέχεια, στο αυγό και μετά στη φρυγανιά. Βάλτε σε ένα πιάτο και επαναλάβετε με τους υπόλοιπους κολοκυθοανθούς.
Τηγανίζουμε σε 2 παρτίδες, για 2-3 λεπτά.