Σπανάκι με φέτα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 46 προβολές

Υλικά:

Για 4 άτομα

1 κιλό σπανάκι
150 γραμμάρια φέτα
1 ξερό κρεμμύδι
Λίγο ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
 

Εκτέλεση:

Προαιρετικά, με το κρεμμύδι μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένο μπέικον!

Σε μια κατσαρόλα με βρασμένο νερό ρίχνετε το καθαρισμένο σπανάκι για 5 λεπτά. Κατόπιν, το βγάζετε και το στραγγίζετε καλά.
Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και έπειτα σοτάρετε το κρεμμύδι, βάζετε και το σπανάκι, το αλάτι, το πιπέρι.

Τα αφήνετε για 5 λεπτά στη φωτιά. Ύστερα, εκτός φωτιάς, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, τοποθετείτε τα υλικά σε πυρίμαχο σκεύος, σε κύβους, μέσα και έξω απ΄το σπανάκι.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα