Υλικά:
Για 4 άτομα
1 κιλό σπανάκι
150 γραμμάρια φέτα
1 ξερό κρεμμύδι
Λίγο ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Προαιρετικά, με το κρεμμύδι μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένο μπέικον!
Σε μια κατσαρόλα με βρασμένο νερό ρίχνετε το καθαρισμένο σπανάκι για 5 λεπτά. Κατόπιν, το βγάζετε και το στραγγίζετε καλά.
Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και έπειτα σοτάρετε το κρεμμύδι, βάζετε και το σπανάκι, το αλάτι, το πιπέρι.
Τα αφήνετε για 5 λεπτά στη φωτιά. Ύστερα, εκτός φωτιάς, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, τοποθετείτε τα υλικά σε πυρίμαχο σκεύος, σε κύβους, μέσα και έξω απ΄το σπανάκι.