Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Σούπα με λάχανο και ρύζι

Σούπα με λάχανο και ρύζι

by sidagi.gr
502 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 λάχανο
3 κουταλιές της σούπας ρύζι
1 κρεμμύδι
1 κύβος ζωμός κρέας εμπορίου
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
1 κουταλιά του γλυκού κοφτή κανέλα
 

Εκτέλεση:

Λαχταριστή σούπα για τις κρύες μέρες του χειμώνα

Παίρνουμε το λάχανο, το ψιλοκόβουμε και το σοτάρουμε με το κρεμμύδι και το λάδι. Προσθέτουμε το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι, 5 κούπες νερό και τον κύβο του κρέατος.

Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 25 λεπτά και προσθέτουμε κανέλα.

Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα