Home Συνταγές ΜαγειρικήςEthnic κουζίνα Σούπα μπορς από τη Ρωσία

Σούπα μπορς από τη Ρωσία

by sidagi.gr
645 προβολές

Υλικά:

Μισό κιλό μοσχαρίσιο κρέας

1 παντζάρι

1 κονσέρβα ντοματάκια

1 καρότο

1 κρεμμύδι

2 πατάτες

1 σκελίδα σκόρδο

1/4 κόκκινου λάχανου

Μαϊντανός

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε το κρέας  για 2 ώρες σε κατσαρόλα και παράλληλα βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο νερό, το παντζάρι, το καρότο, το κρεμμύδι και τα ντοματάκια μέχρι να πιουν το νερό τους.

Βράζουμε το κρέας  για 2 ώρες σε κατσαρόλα και παράλληλα βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο νερό, το παντζάρι, το καρότο, το κρεμμύδι και τα ντοματάκια μέχρι να πιουν το νερό τους.

 

Όταν μαλακώσει το κρέας ρίχνουμε μέσα το λάχανο και τις πατάτες να βράσουν και αφού μαλακώσουν λίγο, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε. Ξαναβράζουμε μέχρι να γίνουν όλα τα λαχανικά.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 160 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα