Home Γλυκά Κρέμα patisserie

Κρέμα patisserie

by sidagi.gr
451 προβολές

Υλικά:

1 λίτρο γάλα

3 αυγά 

1 φλιτζάνι νισεστέ

1.5 φλιτζάνι ζάχαρη

3 βανίλιες

Εκτέλεση:

Βράζουμε το γάλα και ρίχνουμε σε ένα μπολ τα υπόλοιπα υλικά και τα κάνουμε ένα μείγμα.

Βράζουμε το γάλα και ρίχνουμε σε ένα μπολ τα υπόλοιπα υλικά και τα κάνουμε ένα μείγμα.

 

Μόλις κοχλάσει το γάλα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα μέχρι να πήξει.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα