Υλικά:
Μισό κιλό μοσχαρίσιο κρέας
1 παντζάρι
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 καρότο
1 κρεμμύδι
2 πατάτες
1 σκελίδα σκόρδο
1/4 κόκκινου λάχανου
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε το κρέας για 2 ώρες σε κατσαρόλα και παράλληλα βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο νερό, το παντζάρι, το καρότο, το κρεμμύδι και τα ντοματάκια μέχρι να πιουν το νερό τους.
Βράζουμε το κρέας για 2 ώρες σε κατσαρόλα και παράλληλα βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο νερό, το παντζάρι, το καρότο, το κρεμμύδι και τα ντοματάκια μέχρι να πιουν το νερό τους.
Όταν μαλακώσει το κρέας ρίχνουμε μέσα το λάχανο και τις πατάτες να βράσουν και αφού μαλακώσουν λίγο, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε. Ξαναβράζουμε μέχρι να γίνουν όλα τα λαχανικά.