647
Υλικά:
20 τεμάχια φιλέτα αντζούγιας
4 σκελίδες σκόρδο
Μία κουταλιά της σούπας ξίδι
Μία κουταλιά της σούπας μαϊντανός
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε το σκόρδο. Λιώνουμε στο μπλέντερ τα φιλέτα, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και το ξίδι.
Καθαρίζουμε το σκόρδο. Λιώνουμε στο μπλέντερ τα φιλέτα, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και το ξίδι.
Αδειάζουμε την αλοιφή από το μπλέντερ σε ένα μπολ και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.