862
Υλικά:
1 σφολιάτα
Μισό βαζάκι πάστα ελιάς κόκκινη
100 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα
100 γραμμάρια φέτα σε τρίμματα
1 κρόκος αυγού
Εκτέλεση:
Έτοιμα στη στιγμή!
Έτοιμα στη στιγμή!
Αλείφουμε με την πάστα ελιάς την σφολιάτα και από πάνω ρίχνουμε τη γραβιέρα και τη φέτα.
Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε σε ροδέλες πάχους 2 εκατοστών. Τοποθετούμε τις ροδέλες σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με τον κρόκο αυγού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.