Σφολιατίνια με πάστα ελιάς

by sidagi.gr
861 προβολές

Υλικά:

1 σφολιάτα
Μισό βαζάκι πάστα ελιάς κόκκινη
100 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα
100 γραμμάρια φέτα σε τρίμματα
1 κρόκος αυγού

Εκτέλεση:

Έτοιμα στη στιγμή!

Έτοιμα στη στιγμή!

 

Αλείφουμε με την πάστα ελιάς την σφολιάτα και από πάνω ρίχνουμε τη γραβιέρα και τη φέτα.

 

Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε σε ροδέλες πάχους 2 εκατοστών. Τοποθετούμε τις ροδέλες σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με τον κρόκο αυγού.

 

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα