Σάντουιτς με αυγοσαλάτα και μοτσαρέλα

by sidagi.gr
620 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

8 φέτες ψωι για μπέργκερ
6 βραστά αυγά
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μήλο
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, τα πράσινα κρεμμύδια ή φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Μοτσαρέλα τριμμένη
4 φύλλα μαρουλιού
 

Εκτέλεση:

Λαχταριστό κολατσιό για όλη την οικογένεια με απλά υλικά

Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε μικρούς κύβους το μήλο, τριμμένη μοτσαρέλα, κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το σχοινόπρασο και το σέλινο. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά.

Ανοίγουμε στα 2 τις φέτες τοστ και βάζουμε από 1 φέτα μαρούλι και  1 κουταλιά της σούπας αυγοσαλάτα και κλείνουμε το τοστ με τη δεύτερη φέτα.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα