Υλικά:
Για 4-6 άτομα
8 φέτες ψωι για μπέργκερ
6 βραστά αυγά
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μήλο
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, τα πράσινα κρεμμύδια ή φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Μοτσαρέλα τριμμένη
4 φύλλα μαρουλιού
Εκτέλεση:
Λαχταριστό κολατσιό για όλη την οικογένεια με απλά υλικά
Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε μικρούς κύβους το μήλο, τριμμένη μοτσαρέλα, κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το σχοινόπρασο και το σέλινο. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά.
Ανοίγουμε στα 2 τις φέτες τοστ και βάζουμε από 1 φέτα μαρούλι και 1 κουταλιά της σούπας αυγοσαλάτα και κλείνουμε το τοστ με τη δεύτερη φέτα.