Υλικά:
Ένα μικρό κουτί ψιλοκομμένα μανιτάρια
1/3 της κούπας τριμμένη γραβιέρα
Mία κούπα γάλα
Μισή κούπα κρέμα γάλακτος
Δύο κρόκοι αυγών
Δύο κουταλιές βούτυρο
Δύο κουταλιές αλεύρι
Δύο κρόκοι αυγών
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να διαλυθεί.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να διαλυθεί.
Ρίχνουμε το χλιαρό γάλα σιγά-σιγά ανακατεύοντας και μόλις η κρέμα μας να γίνει λεία κατεβάζουμε από την φωτιά.
Μόλις κρυώσει προσθέτουμε την γραβιέρα και τους κρόκους αφού τους χτυπήσουμε πρώτα καλά και τέλος προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τα μανιτάρια και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε απαλά μέχρι το μείγμα μας να γίνει ομοιόμορφο.