Home Συνταγές ΜαγειρικήςΣάλτσες Σάλτσα γκοργκοντζόλα

Σάλτσα γκοργκοντζόλα

by sidagi.gr
1679 προβολές

Υλικά:

125 γραμ. κρέμα γάλακτος
1 φέτα γκοργκονζόλα
30 γραμ. αλάτι
λίγο πιπέρι λευκό
λίγο μοσχοκάρυδο
λίγη κέτσαπ
λίγη μουστάρδα dijonnaise

Εκτέλεση:

Λευκή σάλτσα που αναδεικνύει γευστικά τα ζυμαρικά!

 

Σε ένα τηγάνι βάζουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί. Εκεί τρίβουμε και την γκοργκοντζόλα, η οποία θα λιώσει μέσα στην σάλτσα. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να λιώσει καλά το τυρί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι λευκό, μοσχοκάρυδο, μια κουταλιά του γλυκού μουστάρδα και μια κέτσαπ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα