Σάλτσα φιστικιού

by sidagi.gr
0 σχόλιο 32 προβολές

Υλικά:

1 φλιτζάνι φιστίκια
1 κομμένο κρεμμύδι
6 κόκκινες καυτερές πιπεριές κομμένες
1 κουταλιά σούπας τάμαριν σως
1/4 φλιτζανιού λάδι
3/4 φλιτζανιού νερό

Εκτέλεση:

Ιδανικός συνδυασμός για ζυμαρικά και κρέας!

 

Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα φιστίκια στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν λεία. Ζεσταίνουμε λάδι στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού και το τηγανίζουμε 5 λεπτά.

 

Ρίχουμε την τάμαριν σως και το νερό. Αφού πάρουν μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να πήξει η σάλτσα.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα