Υλικά:
1 φλιτζάνι φιστίκια
1 κομμένο κρεμμύδι
6 κόκκινες καυτερές πιπεριές κομμένες
1 κουταλιά σούπας τάμαριν σως
1/4 φλιτζανιού λάδι
3/4 φλιτζανιού νερό
Εκτέλεση:
Ιδανικός συνδυασμός για ζυμαρικά και κρέας!
Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα φιστίκια στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν λεία. Ζεσταίνουμε λάδι στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού και το τηγανίζουμε 5 λεπτά.
Ρίχουμε την τάμαριν σως και το νερό. Αφού πάρουν μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να πήξει η σάλτσα.