495
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 μεγάλα κομμάτα καρπούζι κομμένα σε φέτες
3 μεγάλα κομμάτια φέτα θρυμματισμένη
1 ματσάκι σπανάκι καθαρισμένο
Λίγο πεπόνι προαιρετικά
Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ
Εκτέλεση:
Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα, ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια μέντας, το σπανάκι, τη φέτα και τα ρίχνουμε μέσα στη σαλατιέρα.
Στη συνέχεια χτυπάμε τον χυμό λεμονιού με το μέλι και το ρίχνουμε από πάνω και σερβίρουμε.