466
Υλικά:
Μία μπαγκέτα ψωμί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Θυμάρι
Δυόσμος
Βασιλικός
Εκτέλεση:
Κόβουμε μία μπαγκέτα σε φέτες, βάζουμε την κόρα και κάθε φέτα την κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
Κόβουμε μία μπαγκέτα σε φέτες, βάζουμε την κόρα και κάθε φέτα την κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
Πασπαλίζουμε τα κομμάτια με αλάτι, δυόσμο, θυμάρι και βασιλικό και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.