Κρουτόν

by sidagi.gr
465 προβολές

Υλικά:

Μία μπαγκέτα ψωμί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Θυμάρι
Δυόσμος
Βασιλικός

Εκτέλεση:

 Κόβουμε μία μπαγκέτα σε φέτες, βάζουμε την κόρα και κάθε φέτα την κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.

 Κόβουμε μία μπαγκέτα σε φέτες, βάζουμε την κόρα και κάθε φέτα την κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.

 

Πασπαλίζουμε τα κομμάτια με αλάτι, δυόσμο, θυμάρι και βασιλικό και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα