Σαλάτα με σπανάκι, αχλάδια, κράνμπερι και αμύγδαλα

by sidagi.gr
584 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

3 ώριμα αχλάδια
150 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
3 κλωνάρια σέλερι σε πολύ λεπτές φέτες
2 κούπες καθαρισμένο φρέσκο σπανάκι
¼ φλιτζανιού αμύγδαλα καβουρντισμένα
Μισό ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζάνι κράνμπερι
1 κουταλιά ξύδι από λευκό κρασί
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Λαχταριστή και ελαφριά σαλάτα με αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας γεύμα

Ρίχνουμε στη σαλατιέρα το ελαιόλαδο και το ξύδι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σέλερι, το σπανάκι, τα αχλάδια, το μαϊντανό και τα αμύγδαλα.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και από πάνω τρίβουμε το κατσικίσιο τυρί, πασπαλίζουμε με κράνμπερι ροδιού και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα