Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 ώριμα αχλάδια
150 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
3 κλωνάρια σέλερι σε πολύ λεπτές φέτες
2 κούπες καθαρισμένο φρέσκο σπανάκι
¼ φλιτζανιού αμύγδαλα καβουρντισμένα
Μισό ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζάνι κράνμπερι
1 κουταλιά ξύδι από λευκό κρασί
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και ελαφριά σαλάτα με αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας γεύμα
Ρίχνουμε στη σαλατιέρα το ελαιόλαδο και το ξύδι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σέλερι, το σπανάκι, τα αχλάδια, το μαϊντανό και τα αμύγδαλα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και από πάνω τρίβουμε το κατσικίσιο τυρί, πασπαλίζουμε με κράνμπερι ροδιού και σερβίρουμε.