Υλικά:
Για 4-6 άτομα
½ κιλό καρότα θρυμματισμένα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
250 γραμμάρια γιαούρτι
2 σκελίδες σκόρδο
Αλατοπίπερο
Πάπρικα
Εκτέλεση:
Πασπαλίζετε με πάπρικα, γαρνίρετε με φετούλες από καρότο και σερβίρετε
Ξύνετε τα καρότα και τα τρίβετε σε χοντρό τρίφτη. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, ρίχνετε μέσα τα τρήματα του καρότου, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και τηγανίζετε για λίγα λεπτά. Λιώνετε τις σκελίδες του σκόρδου και ανακατεύετε με το γιαούρτι.
Χτυπάτε για λίγα λεπτά με πιρούνι, αδειάζεται το γιαούρτι στα καρότα και ανακατεύετε καλά. Μεταφέρετε σε πιατέλα.