Υλικά:
125 γρ. λουκάνικα σε φέτες
200 γρ. φασόλια άσπρα βρασμένα
2 κρεμμυδάκια στιφάδο ψιλοκομμένα
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
1 κίτρινη πιπεριά χωρίς τους σπόρους κομμένη σε κύβους
150 ml λευκό κρασί
175 γρ. ντομάτες λιαστές
3 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
100 γρ. ρόκα
1/2 κ.γ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Χορταστική σαλάτα με ποικιλία γεύσεων και βάση της την πρωτεΐνη!
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και τηγανίζουμε τα λουκάνικα για 3 λεπτά, ανακατεύοντας ώστε να ροδίσουν απ΄όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το σέλερι και την πιπεριά και τηγανίζουμε για 5 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κρασί, σιγοβράζουμε για 2-3λεπτά και προσθέτουμε τα φασόλια. Σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε τις ντομάτες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τη ρόκα και ανακατεύουμε.