Home ΜέθοδοςΚρύο πιάτο Ρεγγοσαλάτα

Ρεγγοσαλάτα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 65 προβολές

Υλικά:

Aυγά από δύο ρέγγες

Τέσσερις φέτες ψωμί μπαγιάτικες

Μία σκελίδα σκόρδο

Ένα κρεμμύδι τριμμένο

Χυμός από 2 λεμόνια

Λάδι

Εκτέλεση:

Μουσκεύουμε το ψωμί και το Χτυπάμε στο μούλτι τα αυγά ρέγγας, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να λιώσουν καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το ψωμί

Μουσκεύουμε το ψωμί και το Χτυπάμε στο μούλτι τα αυγά ρέγγας, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να λιώσουν καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το ψωμί αφού πρώτα το έχουμε μουσκέψει και στύψει.

 

 

Xτυπάμε ξανά προσθέτοντας σιγά σιγά το λάδι και το λεμόνι μέχρι το μείγμα γίνει σαν αλοιφή.

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα