Home Συνταγές ΜαγειρικήςEthnic κουζίνα Κασουλέ από τη νότια Γαλλία

Κασουλέ από τη νότια Γαλλία

by sidagi.gr
0 σχόλιο 67 προβολές

Υλικά:

600 γραμμάρια φασόλια

800 γραμμάρια χοιρινό μπέικον

Ένα κιλό χοιρινό κρέας

Ένα κιλό αρνί κρέας

8 μπούτια πάπιας

Ένα κιλό λουκάνικα χωριάτικα

400 γραμμάρια ντομάτες

200 γραμμάρια καρότα

7 κρεμμύδια

10 σκόρδα

Τρία κλαδάκια θυμάρι

Ένα bouquet garni

Λάδι

Πιπέρι

Αλάτι

Μερικά κόκκαλα από χοιρινό

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα κρεατικά σε μια κατσαρόλα με το bouquet garni , τα κόκκαλα και τα καρότα και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα κρεατικά, το bouquet garni και τα κόκκαλα

Βάζουμε όλα τα κρεατικά σε μια κατσαρόλα με το bouquet garni , τα κόκκαλα και τα καρότα και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα κρεατικά, το bouquet garni και τα κόκκαλα και κρατάμε το ζωμό αφού τον σουρώσουμε.

 

Σε μια γάστρα βάζουμε τα φασόλια που έχουν ήδη βράσει, προσθέτουμε κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, το σκόρδο, τον χυμό από τις ντομάτες και το θυμάρι.

 

Προσθέτουμε τα κρεατικά, τον ζωμό, αλάτι, πιπέρι και μισή κούπα λάδι και συμπληρώνουμε με νερό για να καλύψουμε τα φασόλια.

 

Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 8 ώρες ενώ ανακατεύουμε συνέχεια.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα