Υλικά:
Aυγά από δύο ρέγγες
Τέσσερις φέτες ψωμί μπαγιάτικες
Μία σκελίδα σκόρδο
Ένα κρεμμύδι τριμμένο
Χυμός από 2 λεμόνια
Λάδι
Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε το ψωμί και το Χτυπάμε στο μούλτι τα αυγά ρέγγας, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να λιώσουν καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το ψωμί
Μουσκεύουμε το ψωμί και το Χτυπάμε στο μούλτι τα αυγά ρέγγας, το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να λιώσουν καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το ψωμί αφού πρώτα το έχουμε μουσκέψει και στύψει.
Xτυπάμε ξανά προσθέτοντας σιγά σιγά το λάδι και το λεμόνι μέχρι το μείγμα γίνει σαν αλοιφή.