Ψαρονέφρι με σώς από μπαλσάμικο

by sidagi.gr
1,5K προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σόγια σος
3 φύλλα ρόκας
1 κουταλιά του γλυκού Αλάτι, πιπέρι
3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια                                     
2 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
 

Εκτέλεση:

Εύκολο και γρήγορο γεύμα με απλά υλικά!

Εύκολο και γρήγορο γεύμα με απλά υλικά!Κόβετε σε κομμάτια το κρέας και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Σβήνετε με το ξίδι μπαλσάμικο κι αφήνετε να πάρει αρκετές βράσεις μέχρι να μαλακώσουν τα φιλετάκια για περίπου 20 λεπτά.

Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε στο τηγάνι τη σόγια και αφήνετε τη σος να δέσει.
Για το τέλος, στρώνετε στα πιάτα φύλλα ρόκας και πάνω ακουμπάτε τα φιλετάκια. Πασπαλίζετε με φλοίδες παρμεζάνας και περιχύνετε με τη ζεστή σος.     

Σερβίρεται με πατάτες ογκρατέν!

 

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα