Πράσινη σαλάτα με βατόμουρο και προσούτο

by sidagi.gr
545 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

100 γραμμάρια προσούτο κομμένο σε φέτες
100 γραμμάρια ρόκα άγρια
100 γραμμάρια μαρούλι
4 τοματίνια
Μισό καρότο τριμμένο
40 γραμμάρια λευκό τυρί (φέτα, μανούρι, μοτσαρέλα)
100 γραμμάρια βατόμουρα για το σερβίρισμα
Ένα κουταλάκι του γλυκού άνηθο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
 

Εκτέλεση:

Δροσερή σαλάτα για το μεσημεριανό σας γεύμα

Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε το μαρούλι και τη ρόκα. Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στο τρίφτη. Κόβουμε το σολομό σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους.

Στήνουμε το πιάτο βάζοντας κάτω τη ρόκα με το σπανάκι, από πάνω το προσούτο, τα ντοματίνια και τελειώνουμε προσθέτοντας τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με το τυρί και τα βατόμουρα.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα