Πουρές παντζάρι με Flora

by sidagi.gr
667 προβολές

Υλικά:

Για 4 -6  άτομα

6 μεσαία παντζάρια (τους βολβούς)
3 πατάτες
100 γραμμάρια καρύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένο)
50-80 γραμμάρια Flora με βούτυρο σε αλουμινόφυλλο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Πουρές παντζαριού με πατάτες, καρύδια, σκόρδο και Flora με βούτυρο για ένα ξεχωριστό ορεκτικό!

Πλένουμε πολύ καλά τα παντζάρια και τις πατάτες και τα βράζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό.
Τα στραγγίζουμε και μόλις κρυώσουν λίγο, λιώνουμε τα παντζάρια στο μπλέντερ και τις πατάτες στον μύλο των λαχανικών.

Τα αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ και προσθέτουμε το Flora λιωμένο, τα καρύδια, το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Tip
Για μεγαλύτερη ευκολία και νοστιμιά, μπορούμε να ψήσουμε τα παντζάρια και τις πατάτες στο φούρνο με την φλούδα τους τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο.

Της Αντωνίας Κατή
(food stylist & συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής)

Προετοιμασία:15’
Μαγείρεμα: 45΄

Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα