Home Συνταγές ΜαγειρικήςΣνακ / Ορεκτικά Πατάτες φούρνου με θυμάρι και παρμεζάνα

Πατάτες φούρνου με θυμάρι και παρμεζάνα

by sidagi.gr
265 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

6 πατάτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι
4 κουταλιά του γλυκού παρμεζάνα
Αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Ένας ακόμα υγιεινός τρόπος για να μαγειρέψετε τις πατάτες σας

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 220 βαθμούς.
Πλένουμε τις πατάτες καλά σας. Κόψτε τις φέτες 1/2 εκ.

Στη συνέχεια κόβετε τις φέτες πατάτας σε λεπτές λωρίδες.
Μεταφέρετε τις πατάτες σε ένα μπολ και περιχύστε με λάδι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη και 1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι.

Προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια πασπαλίζουμε 4 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα.
Απλώνετε τις πατάτες στο ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε για 20 λεπτά.  Τέλος αφήνετε να κρυώσουν και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα