Home Συνταγές ΜαγειρικήςΣνακ / Ορεκτικά Πατάτες φούρνου με άνηθο και γάλα

Πατάτες φούρνου με άνηθο και γάλα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 17 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

5 πατάτες baby
1 λίτρο γάλα
1 ματσάκι άνηθο
Αλάτι
Πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας λάδι

 

Εκτέλεση:

Εύκολη συνταγή για νόστιμες πατάτες φούρνου που θα συνοδεύσουν τέλεια τα ψητά σας

Κόβουμε τις πατάτες baby στα 2 και τις τοποθετούμε στο πυρέξ. Προσθέτουμε το λάδι, τον ψιλοκομμένο άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι και το γάλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ½ ώρα. Αν θέλετε στο τέλος πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί.

Σερβίρετε με ρολό κοτόπουλο.

Απαιτούμενος χρόνος: 90 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα