Παντζαροσαλάτα με αρακά

by sidagi.gr
508 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
5 αγγουράκια τουρσί
300 γραμμάρια αρακά κονσέρβα ή φρέσκο βρασμένο και στραγγισμένο καλά
1 βάζο παντζάρια στραγγισμένα ή φρέσκα βρασμένα και ψιλοκομμένα

Εκτέλεση:

Δροσερή σαλάτα με απλά υλικά και τρομερή γεύση

Αν έχετε κατεψυγμένο αρακά τότε τον βράζετε σε άφθονο νερό για 15 λεπτά. Στη συνέχεια βράζουμε τα παντζάρια για 40 λεπτά, στραγγίζουμε και ξεφλουδίζουμε.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον αρακά, παντζάρια κομμένα σε κύβους, τουρσί ψιλοκομμένο, κρεμμύδια ψιλοκομμένα και το γιαούρτι καλά.

Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει 30 λεπτά πριν σερβίρουμε τη σαλάτα μας.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 55 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα