486
Υλικά:
Για 6-8 άτομα
12 καρφάκια γαρύφαλλο
4 ξυλάκια κανέλας
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
1,5 φλιτζάνι τσαγιού νερό
2 μπουκάλια κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι τσαγιού λικέρ ροδιού
4 φέτες λάιμ
4 φέτες λεμονιού
2 φέτες πορτοκαλιού
1 πρέζα τριμμένο μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Έντονο και γλυκό παντς με γεύση ροδιού και κανέλας
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε να σιγοβράζει για περίπου 45 λεπτά και έπειτα το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Πριν σερβίρουμε αφαιρούμε τα ξυλάκια κανέλας και τα γαρύφαλλα.