Παγωτό φυστικοβούτυρο με μερέντα

by sidagi.gr
1,K προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

2 φακελάκια σαντιγί σε σκόνη
1 κούπα φυστικοβούτυρο
2 κουτιά γάλα εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κούπα μερέντα ή 4 κουταλιές της σούπας

Εκτέλεση:

Απολαύστε τις αγαπημένες γεύσεις με ένα απλό και εύκολο παγωτό για όλη την οικογένεια

Ρίχνουμε το γάλα σε ένα μπολ και βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Παράλληλα βάζουμε το ζαχαρούχο στο ψυγείο.
Χτυπάμε το γάλα εβαπορέ στο μίξερ μέχρι να φουσκώσει.
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο μαζί με το φυστικοβούτυρο, την μερέντα και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα.

Τέλος προσθέτουμε την σαντιγί σε σκόνη και ανακατεύουμε.  
Βάζουμε το παγωτό σε ειδικό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες μέχρι να παγώσει ανακατεύοντας το ανά 45 λεπτά για 4 φορές συνολικά.
Αν έχουμε παγωτομηχανή ρίχνουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Όταν το παγωτό παγώσει και είναι ακόμα μαλακό, μεταφέρετε το σε ένα αεροστεγές δοχείο και καλύψτε με μεμβράνη. Παγώνετε για 2 ώρες.

Σερβίρουμε με σως σοκολάτας.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα