Παγκάσιους πανέ

by sidagi.gr
241 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

Τέσσερα φιλέτα ψαριού (παγκάσιους ή γλώσσα )
Ένα αυγό
Μισό φλιτζάνι αλεύρι
Μισό φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
Ένα κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σας

Αφού ξεπαγώσουμε τα φιλέτα παγκάσιους, τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα βουτάμε στο αυγό, που έχουμε χτυπήσει και στη συνέχεια τα περνάμε από το αλεύρι, τη φρυγανιά και το μοσχοκάρυδο.

Αφήνουμε τα φιλέτα στο ψυγείο για 1-2 ώρες και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο μεριές. Σερβίρουμε με λεμόνι.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα