Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Μοσχαράκι μπουργκινιόν

Μοσχαράκι μπουργκινιόν

by sidagi.gr
336 προβολές

Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
200 γραμμάρια μικρά και στρογγυλά κρεμμύδια
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι του τσαγιού μανιτάρια
1 φύλλο δάφνης
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι του τσαγιού φυτίνη
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε το μοσχαράκι με τη φυτίνη να ροδίσει για 5 λεπτά περίπου και προσθέτουμε τα κρεμμύδια,  τα μανιτάρια, τα καρότα και το φύλλο δάφνης και ανακατεύουμε.

Βάζουμε το μοσχαράκι με τη φυτίνη να ροδίσει για 5 λεπτά περίπου και προσθέτουμε τα κρεμμύδια,  τα μανιτάρια, τα καρότα και το φύλλο δάφνης και ανακατεύουμε.

Μετά από 5 περίπου λεπτά σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 1 1/2 ώρα.

Απαιτούμενος χρόνος: 100 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα