Μίνι τάρτες με μανιτάρια και γραβιέρα

by sidagi.gr
461 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

Λίγο αλεύρι
500 γραμμάρια φύλλο σφολιάτας
1 1/2 φλιτζάνια γραβιέρα τριμμένη
1 1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την παρέα!

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και κόβουμε σε δίσκους διαμέτρου 4 εκ. Τοποθετήστε το φύλλο σε ένα ταψί.  Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, τρυπήστε τους δίσκους σφολιάτας στο κέντρο της ζύμης. Στη συνέχεια βάζετε στο κέντρο κάθε δίσκου από 1 κ.σ από μανιτάρια , λίγο γραβιέρα, ραντίστε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι.

Ψήστε για 20 έως 25 λεπτά και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα