565
Υλικά:
1 1/2 λίτρο ούζο
Ένα κιλό ζάχαρη
Δύο ξυλάκια κανέλα
Εκτέλεση:
Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε την ζάχαρη μέχρι να πάρει το χρώμα της καραμέλας. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ούζο και την κανέλα ανακατεύοντας πολύ καλά.
Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε την ζάχαρη μέχρι να πάρει το χρώμα της καραμέλας. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ούζο και την κανέλα ανακατεύοντας πολύ καλά.
Μόλις κρυώσει καλά βάζουμε το λικέρ σε μπουκάλια.