Υλικά:
600 γραμμάρια φασόλια
800 γραμμάρια χοιρινό μπέικον
Ένα κιλό χοιρινό κρέας
Ένα κιλό αρνί κρέας
8 μπούτια πάπιας
Ένα κιλό λουκάνικα χωριάτικα
400 γραμμάρια ντομάτες
200 γραμμάρια καρότα
7 κρεμμύδια
10 σκόρδα
Τρία κλαδάκια θυμάρι
Ένα bouquet garni
Λάδι
Πιπέρι
Αλάτι
Μερικά κόκκαλα από χοιρινό
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα κρεατικά σε μια κατσαρόλα με το bouquet garni , τα κόκκαλα και τα καρότα και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα κρεατικά, το bouquet garni και τα κόκκαλα
Βάζουμε όλα τα κρεατικά σε μια κατσαρόλα με το bouquet garni , τα κόκκαλα και τα καρότα και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα κρεατικά, το bouquet garni και τα κόκκαλα και κρατάμε το ζωμό αφού τον σουρώσουμε.
Σε μια γάστρα βάζουμε τα φασόλια που έχουν ήδη βράσει, προσθέτουμε κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, το σκόρδο, τον χυμό από τις ντομάτες και το θυμάρι.
Προσθέτουμε τα κρεατικά, τον ζωμό, αλάτι, πιπέρι και μισή κούπα λάδι και συμπληρώνουμε με νερό για να καλύψουμε τα φασόλια.
Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 8 ώρες ενώ ανακατεύουμε συνέχεια.