Garam Masala από την Ινδία

by sidagi.gr
0 σχόλιο 19 προβολές

Υλικά:

Για 2 -4 άτομα

3 κουταλιές κόλιανδρο τριμμένο
2 κουταλιές κύμινο
1 κουταλιά μοσχοκάρυδο
1 κουταλιά κανέλα
3 κουταλιές κάρδαμο τριμμένο
1 κουταλάκι γαρύφαλλο τριμμένο
1 κουταλιά πιπέρι

Εκτέλεση:

Δώστε νέρο άρωμα στα φαγητά σας με αρωμετισμένο μείγμα μπαχαρικών από την Ινδία

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα βαζάκι, ανακινούμε καλά και φυλάμε σε σκοτεινό μέρο.

Απαιτούμενος χρόνος: 5 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα