Home Γλυκά Φοντάν σοκολάτας με αμύγδαλα

Φοντάν σοκολάτας με αμύγδαλα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 76 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

200 γραμμάρια κουβερτούρα
Ένα φλιτζάνι αμύγδαλα χοντροκομμένα
Δύο σφηνάκια κονιάκ
Μισό φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
Ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα
50 γραμμάρια βούτυρο
Δύο βανίλιες

Εκτέλεση:

Γλυκό φοντάν με απαλή γεύση και άρωμα για όλες τις ώρες

Αφήνουμε σε κατσαρόλα τη ζάχαρη και το ζαχαρούχο βούτυρο να λιώσουν όλα και να πήξει το μείγμα. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα.

Βγάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε τα δυο μείγματα, προσθέτουμε τις βανίλιες και τα αμύγδαλα. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα μικρό ταψάκι με λαδόκολλα και το παγώνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα